Széchenyi Terv Plus

  • 2890 Tata, Szegfű utca 17.
Profi takarítógépek Tatabánya területén

Takarítógép Tatabánya

Az ipari területeken a közlekedő utak, padlók, csempék tisztítására több lehetőség is van. Az ipari porszívó és a hagyományos kialakítású felmosó mop szett használata is jó megoldás lehet, ha a takarítószemélyzet gyalog is be tudja járni a területet és nem kell túlórát vagy plusz műszakot vállalniuk annak érdekében, hogy minden padlófelület elérje az elvárásoknak megfelelő tisztaságot. Mivel az üzemek, csarnokok, műhelyek akár több ezer négyzetméter alapterületűek is lehetnek, ezért a takarítás során nélkülözhetetlen a padlótisztítást, padlófertőtlenítést elősegítő gépek használata.

A ProSup forgalmazásában piacra kerülő takarítógép Tatabánya városában is beszerezhető. Már csak arra a kérdésre kell választ adni, hogy mely modellekre essen a választás.

Takarítógép kínálatunk

A megfelelő ipari takarítógép kiválasztása

Amikor a hatékony működésre képes takarítógépek megtalálása a cél, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni vásárlás előtt. Először is nem mindegy, hogy mekkora alapterületen lesz használva a készülék és hány órát kell egyhuzamban működnie. Emellett arra is érdemes odafigyelni, hogy az épületben vannak-e emelkedős részek, illetve nehezebben megközelíthető helyek, amiket csak keskeny kialakítású takarítógépekkel lehet megtisztítani. Továbbá az sem mindegy, hogy az adott területet milyen mértékű szennyezés éri a mindennapokban.

Ha ezek az információk rendelkezésre állnak, akkor meg kell vizsgálni, hogy az egyes padlótiszító gépek milyen tulajdonságokkal, műszaki adatokkal rendelkeznek és azokat össze kell vetni az igényekkel, elvárásokkal. A paraméterek között szerepel a gépméret, az üzemidő, a munkaszélesség, a maximális sebesség, az emelkedőbírás, a tartályméret, a kefenyomás és a kefegyorsaság. Amennyiben ezek az információk rendelkezésre állnak, akkor azt is el kell dönteni, hogy melyik takarítógép márka termékei jöhetnek szóba. A piacon többek között vannak olasz, kínai, amerikai, dán és német gyártók is.

Kiváló minőségű padlótisztító automaták és súrológépek

A Hako és a Nilfisk céget a világ vezető takarítógép gyártói között tartjuk számon. Legismertebb termékeik közé tartoznak a padlótisztító automaták és a súrológépek, melyek remek választásnak bizonyulnak üzemek, gyárak, csarnokok, műhelyek és egyéb épületek, intézmények napi szintű takarításához.

Mivel nagy teljesítménnyel rendelkeznek, így több ezer négyzetméter megtisztítására is kiválóan alkalmasak. Ugyanakkor a kompakt kialakításuknak köszönhetően a nehezen hozzáférhető padlórészek tisztítása sem ütközik akadályokba. A működtetésük rendkívül egyszerű és költséghatékony, a zajterhelés pedig minimális.

A ProSup jóvoltából a Hako és a Nilfisk által gyártott takarítógép Tatabánya területén is elérhető.

Bérlés helyett miért jobb döntés a takarítógép vásárlás?

Tény, hogy a padlótisztító- és súrológépeket nem feltétlenül kell megvásárolni, hiszen lehetőség van a készülékek bérlésére is. Viszont a padlótakarításra jellemzően minden nap szükség van, sőt előfordul, hogy napjában többször is használatba kell venni a takarítógépeket. Ezért is jobb, ha a készülékek a cég birtokában vannak, hiszen akkor folyamatosan a takarítószemélyzet rendelkezésére állnak. Ráadásul rendszeres használat esetén a bérleti díj kifizetése helyett költséghatékonyabb megoldást jelenthet a takarítógépek egyszeri vételárának kifizetése.

A ProSup kínálatából sok professzionális takarítógép Tatabánya intézményeibe kerülhet, amik gyorssá és hatékonnyá teszik a takarítók munkáját. A padlótisztítók, súrológépek mellett minőségi tisztítószerek és takarítóeszközök megvásárlására is lehetőség van.