Széchenyi Terv Plus

 • 2890 Tata, Szegfű utca 17.
Ipari takarítás prémium termékekkel

Takarítás Tatabánya

Az irodák, csarnokok, üzemi épületek tisztítása, karbantartása megköveteli a minőségi tisztítószerek és takarítógépek használatát. Ott, ahol ezek nem állnak rendelkezésre, a takarító személyzetnek bizony alaposan meggyűlik a baja a hatalmas alapterülettel rendelkező helyiségek körbe járásával és a makacs foltok eltávolításával.

A ProSup kínálatában található tisztítószerek, takarítóeszközök és takarítógépek lehetővé teszik, hogy a nagyüzemi takarítás gyors és hatékony legyen.

Megéri-e beruházni tisztítószerekre, takarítógépekre és takarítóeszközökre?

Igen! Egyrészt azért, mert a szükséges tisztítószerek birtokában a takarító személyzet sokkal gyorsabban végzi el a munkáját és nem kell túlórákat, műszakpótlékokat fizetni. Másrészt pedig azért, mert a padlóburkolatnak megfelelő és profi takarítóeszközök, tisztítószerek használatával sokkal tisztább lesz az épület, valamint az adott felület sem sérül. Higiénikus környezetben mindenki jobban érzi magát. Nem csak a dolgozók, hanem a közép- és felsővezetők, a tulajdonosok, az üzleti partnerek és a gyárlátogatók is.

Prémium tisztítószerek ipari épületek takarításához

Az igényeket kielégítő takarítás Tatabánya területén is megvalósulhat, amennyiben rendelkezésre állnak az alábbi tisztítószerek:

 • Alkoholos padlótisztítószer

  A padló az első, amit az épületbe érkezők látnak. Az alkoholos padlótisztítószer remek választás a járólapok tisztántartásához, ápolásához. A takarítást követően gyorsan megszárad, és nem hagy mag után csíkot.

 • Helyiség illatosító és légfrissítő

  A kellemes illat minden épületben alapfeltétel. A helyiség illatosító és légfrissítő eltávolít minden kellemetlen szagot, a hatását pedig még hosszú órák után is érezni lehet.

 • Univerzális ipari zsíroldószer

  Az ipari területen gyakori a makacs zsírlerakódás. Az univerzális ipari zsíroldószer kiválóan alkalmas a különböző felületek, tárgyak zsírtalanítására, nikotintól és olajtól való megtisztítására.

 • Rendszertisztító

  Az üzemi rendszereket meg kell óvni a lerakódásoktól. A speciális rendszertisztító hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a cementet, a betont és a korróziót.

 • Piszoártabletta

  A mellékhelyiségekben szintén szükség van a nagy hatóerővel rendelkező tisztítószerekre. A piszoártabletta egy biológiailag lebomló fertőtlenítőszer, ami alaposan eltávolítja a húgykő és vízkő lerakódásokat.

 • Szőnyegtisztítószer

  Az irodákban, tárgyalóhelyiségekben található szőnyegek tisztítását is napirendre kell tűzni. A kárpit- és szőnyegtisztítószer mély száltisztító hatással rendelkezik, ugyanakkor nem tesz kárt a szövetekben.

 • Tintaeltávolítószer

  Ha tintafoltos lesz az íróasztal, az irodai szék vagy bármilyen másik tárgy, akkor azonnal le kell tisztítani. A tintaeltávolítószer hatékony segítséget nyújt a jelölőfilcek, filctollak, bélyegzők és golyóstollak nyomainak eltűntetésében.

Ha kiváló teljesítményű takarítógépekre is szükség van

Amikor több ezer négyzetméter padlófelületet meg kell tisztítani az apróbb hulladékoktól, portól és más szennyeződésektől, akkor remek szolgálatot tesz a tárcsás súrológép és a padlótisztító automata használata. A kínálatban különböző típusok is rendelkezésre állnak, melyek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. A végleges döntés előtt érdemes figyelembe venni az üzemidőt, a munkaszélességet, a maximális sebességet, a tartályméretet és a kefenyomást.

A ProSup által kínált tisztítószerekkel és takarítógépek alkalmazásával a takarítás Tatabánya üzemeiben sokkal gyorsabb és hatékonyabb lesz.