Széchenyi Terv Plus

  • 2890 Tata, Szegfű utca 17.
Új padló bevonatok készítése

Új padló bevonatok készítése

Új  bevonatok készítéséhez  nagyon ajánlott a KLEEN PURGATIS  Trigomat Brillant, Trigomat Matt, Nano Protect nevű készítményei és jó minőségű kifőzött pamut MOP használata.

Trigomat Brillant felhasználásánál első lépésben hideg csapvíz és Trigomat Brillant  1:1 arányú keverékével  lealapozzuk a  felületet. Minden lépést a lehető legvékonyabban készítünk. Figyelni kell hogy légmozgás, fűtés és hűtés a helyiségben ne legyen bekapcsolva, mert nehezebben kezelhető a bevonatolási folyamat.

Ha jól végeztük az alaptisztítást, akkor a bevonatolás készítése közben akár 100­150 m2 elkészítése múlva is tökéletesen tiszta marad  a felhordásra szánt eszközünk. Célszerű a rétegek felhordása közt és pl. 100­150 m2 –enként is az eszközt  átmosni és alaposan kicsavarni, így nem fog tapadni a felülethez könnyebb lesz a mozgatása.

Az alapozás után ha felszáradt a felület át lehet fehér paddal polírozni az alapot. Ez a folyamat egy kicsit összesüti és kiegyenlíti a felületeket. Ennek elkészülte után még két­három rétegben hígítás nélkül bevonatoljuk a felületet, a megfelelő száradások kivárásával. Célszerű bevonatolás előtt, alaptisztítás után a kényes részeket (ajtó alsó élek, szegélyek, burkolatok, burkolatváltások stb.) vastag maszkoló szalaggal kitakarni. Kiadóssága: kb. 300 m2 ­nyi felület bevonatolható a Trigomat Brillant 10 L­es kiszereléssel négy fázisban.

Trigomat Brillanttal történő bevonatolás után javasolt a napi tisztításhoz

  • KLEEN PURGATIS BLUE STAR 
  • KLEEN PURGATIS BLUE STAR ECO
  • KLEEN PURGATIS PREMIUM NO 4
  • KLEEN PURGATIS KLEEN TOP