Széchenyi Terv Plus

  • 2890 Tata, Szegfű utca 17.
Régi padló bevonatok felszedése

Régi padló bevonatok felszedése

Régi bevonatok feltisztításához nagyon ajánlott a KLEEN PURGATIS  Power Strip Neutra nevű készítménye.

Egy vagy kettő fázisban a régi bevonatolók tökéletesen eltávolíthatók vele maradékok nélkül.

Általános bevonatoló felszedő szerek használata esetében a  bevonatolás felszedése után minden esetben szükséges a neutralizálás  vagyis alapos semlegesítés többszöri  átmosással.

A Power Strip Neutra használatnál nem szükséges  ezen a többszöri öblítés, ezzel időt és pénzt spórolunk meg. A Power Strip Neutra úgy lett kifejlesztve, hogy az alaptisztítás  elvégzése után  közvetlenül felhordható az új  bevonatoló anyag. Jellemzően egyszer szoktuk alaposan átmosni, öblíteni a felültet.

Power Strip NeutraKLEEN PURGATIS Power Strip NeutraRégi padló bevonatok felszedése

Használható 1:1 hígítási aránytól 1:20 hígítási arányig. Lényegében minden vízálló felületen alkalmazható bevonatok felszedésére és alaptisztításokhoz.

Fel kell hordani a felületre és hagyni, állni kb. 10 percet Ezután a képződő emulziót a megfelelő módszerrel bő vízzel el kell távolítani. Esetleges visszaszáradásnál ismét be lehet ereszteni a felületet. A feltisztult felületet elégséges egy alkalommal  átmosni tiszta vízzel, így elő van készítve az új bevonat fogadására.

Kiadóssága: kb. 2­300 m2 ­nyi bevonatolt felület feltisztítható a 10 L­es kiszereléssel spray technikával történő felhordás és megfelelő alkalmazás esetén. Száradás után (0,5 ­24 h) meg lehet kezdeni a tiszta felület bevonatolását.   A természetes és műkő felületeket is alaposan ki kell szárítani,  száradni hagyni .