Széchenyi Terv Plus

  • 2890 Tata, Szegfű utca 17.
Bevonatolt padló felületek napi takarítása

Bevonatolt padló felületek napi takarítása

Bevonatolt, tiszta padlófelületen szinte magától csúszik a MOP. A bevonatolással egy speciális anyagot (KLEEN PURGATIS padló program), filmréte­get viszünk a padlóra mely tökéletesen sima felületet képez, nem engedi a pórusokba a beszívódást, növeli a padló (PVC, Linóleum, Kaucsuk, természetes és műkő, ipari simított beton, festett ipari beton, műgyanta )  élettartamát.

A PVC, linóleum és kaucsuk padlók némelyikénél és az ipari padlók szinte mindegyikénél a technikai információ tartalmazza a bevonatolás kérését a megfelelő állag megtartásához és garanciaidő eléréséhez.

Száraz feltörléssel vagy porszívózással eltávolíthatjuk a bevonatolt padlónkról a  „por jellegű” szennyeződéseket.  Amennyiben sárfolt, kávéfolt egyéb víz oldékony szennyeződés van a felületen akkor használjunk nyirkos feltörlést.    Alkalmazható még a polír­pad­es gépi padlótisztítás. Tartsuk karban a felületet a lehető legkíméletesebb módon.  Kizárólag és mindig tiszta vizet és MOP­ot használjunk a felmosásnál így hosszú távon sem koszolódik el a bevonatolt felületünk.

Kissé megkopott,  tiszta bevonatolt padlófelület egyszerűen felújít­ható Trigomat Brillant 1:1 és 1:10 között.  Használja ezt a keverést a felmosáshoz.

Napi takarításhoz ajánlott tisztítószereink

  • KLEEN PURGATIS BLUE STAR 
  • KLEEN PURGATIS BLUE STAR ECO
  • KLEEN PURGATIS PREMIUM NO 4
  • KLEEN PURGATIS KLEEN TOP